​Liviu Dragnea îl acuză pe Marcel Ciolacu, într-o scrisoare deschisă postată pe Facebook, că a predat PSD la Cotroceni, transformându-se în locotenenții lui Klaus Iohannis.

Dragnea și CiolacuFoto: AGERPRES

„Marcel, Partidul Social Democrat condus de tine, de Vasile Dâncu, de Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, ACEST PSD S-A PREDAT. Cu arme și bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul și munca a sute de mii de oameni din țară, ajungeți la groapa de gunoi a istoriei. Având conștiința faptului că ați distrus cel mai mare partid al României și l-ați vândut lui Iohannis, vă îndreptați spre irelevanța pe care o dă trădarea. Pentru că asta pățesc trădătorii, dragii mei foști colegi. Mai devreme sau mai târziu, oamenii vă văd, așa MICI ȘI LAȘI cum sunteți. (...) Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal. Vă pregătiți să stați la poză lângă cel mai inept guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbușit țara într-o criză sanitară, economică și politică fără precedent”, a scris Dragnea pe Facebook.

PSD și PNL sunt pe punctul de a bate palma pentru un nou guvern, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu transmițând mesaje în acest sens după întâlnirea de joi a delegațiilor celor două partide.