Deputatul Antonel Tănase a anunțat că părăsește și el grupul parlamentar al PNL, numărul celor care au făcut acest gest și au urmat exemplul lui Ludovic Orban urcând la 12.

Antonel TanaseFoto: AGERPRES

”Iată, a venit ziua în care vă anunț pe toți cei care ați crezut în noi și ne-ați acordat votul de încredere că începând din acest moment mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat. Sunt primul președinte de filială care face acest pas, la care, recunosc, am cumpănit îndelung”, a scris Tănase pe Facebook.

”Mă dezic de toate acțiunile acestui individ, Florin Cîțu, care a acaparat partidul pe persoană fizică împreună cu o gașcă incompetentă, rău voitoare și deficitară pe toate planurile”, a adăugat acesta.

Un anunț similar a făcut, luni dimineață, și deputatul Nicolae Giugea.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a plecat din grupul parlamentar liberal pe 26 octombrie. Exemplul său a fost urmat de mai mulţi parlamentari liberali care au rămas însă membri PNL.

Până acum şi-au anunţat dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea și Antonel Tănase.