Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunţat miercuri seară, la Digi 24, că liberalii vor avea, joi dimineaţă, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional în care vor decide "în consecinţă" cu privire la poziţia pe care o vor avea la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, subliniind însă că există deja o decizie a partidului de a-l propune pe Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru, potrivit Agerpres.

Dan VilceanuFoto: AGERPRES

"La acest moment noi avem o decizie a Biroului Executiv. Mâine dimineaţă la ora 10,00 deja am convocat o şedinţă a Biroului Permanent Naţional - este un organism din care fac parte toţi preşedinţii de organizaţii ai PNL - şi vom decide în consecinţă. La acest moment nu există o altă decizie a PNL", a declarat Vîlceanu, miercuri, la Digi 24, întrebat dacă PNL va merge la Cotroceni cu propunerea ca Florin Cîţu să fie premier sau va veni cu o altă nominalizare.

Întrebat dacă este posibil ca decizia pe care o va lua BPN cu privire la persoana nominalizată pentru funcţia de premier să fie diferită faţă de cea luată deja de Biroul Executiv, Dan Vîlceanu a răspuns că "e posibil orice".

"E posibil orice. (...) Noi avem o decizie la momentul ăsta, vom vedea ce se va întâmpla mâine, dar la momentul ăsta nu pot să vă dau alt răspuns, pentru că e deja o decizie", a afirmat secretarul general al PNL.

El a precizat că PNL va avea "cu siguranţă" o propunere de premier la consultările de joi, de la Palatul Cotroceni