"Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu”, a afirmat primarul Brașovului, Allen Coliban, vicepreședinte USR. El a comentat astfel declarația liderului UDMR, Kelemen Hunor, care afirma, în contextul în care Dacian Cioloș cere susținerea PNL și UDMR, că "nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă”.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Colegilor de la Putere, de la PNL și UDMR (...) le spun așa: Cât mai ținem acest circ? Cât mai țineți domnilor această șmecherie, această bătaie de joc cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat?
  • Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu.
  • Cât mai ignorăm faptul că avem 442 de morți astăzi, aproape dimensiunea unui parlament care ne moare zilnic. Avem situația aceasta de criză și avem timp de miștouri la TV cu astfel de declarații", a declarat Coliban, marți, la Digi 24.

El a mai spus că există un acord de guvernare bazat pe reforme, pe care USR l-a respectat, iar PNL l-a încălcat în mod repetat.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea luni seară că Dacian Cioloș, premierul desemnat de Klaus Iohannis, va trebui să meargă și să facă o majoritate în primul rând cu cei care au dat jos Guvernul Cîțu: "Nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă. E un mod de a face o apropiere destul de ciudată. Nu merge".