Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a răspuns duminică, în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, mai multor acuzaţii ale lui Liviu Dragnea la adresa sa, numindu-l ”mincinos” pe fostul lider social-democrat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „ trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea. Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu - care nu este cel mai confortabil pentru el - în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile.”, a declarat Vasile Dîncu la Prima TV.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI Florian Coldea, spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

„Am primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi Coldea că o să apuc Crăciunul. Au păstrat aceleaşi metode. Cât de proşti pot fi să creadă că mie îmi este teamă?”, a afirmat Dragnea, adăugând că ameninţările s-au referit la libertatea sa.