​​PNL își face calculele că parlamentarii USR-PLUS nu vor vota la moțiunea de cenzură care să dărâme Guvernul Cîțu. „Am avea nevoie pentru a ține Guvernul de încă 57 de voturi, care pot veni de la USR PLUS sau din alte părți”, declară Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL.

Rares BogdanFoto: Hotnews

El a lansat un atac la co-președintele USR-PLUS Dacian Cioloș despre care a spus că a făcut „o spirală între USR-PLUS, PSD și AUR”.

„Sperăm că cei de la USR PLUS își dau seama de ridicolul în care se află, având în partea dreaptă pe doamna Șoșoacă și pe domnul George Simion și în partea stângă pe domnul Ciolacu și pe domnul Simonis. Sper că dânșii vor realiza exact că domnul Cioloș, care a luptat împotriva atât a populiștilor extremei drepte, cât și împotriva stângii socialiste, este în momentul ăsta la un braț cu unii, la un braț cu alții. Dl Cioloș a realizat o spirală între USR-PLUS, PSD și AUR, e o spirală gândită de Dl Cioloș”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

El le-a transmis adversarilor politici că PNL nu va pleca de la guvernare pentru că „în scenă va intra președintele României”, care vrea stabilitate.

„Le pot spune, cu toată deschiderea, tuturor combatanților (...) că nu plecăm de la putere. Trei ani de zile, că vor, că nu vor, vom sta la putere. Vom rămâne la putere, pentu că în scenă intră președintele României, știu că nu-și doresc foarte mult nici domnii de la PSD, nici domnii de la AUR, nici domnii de la USR PLUS”, a mai spus Rareș Bogdan.