După ce Florin Cîțu a plecat marți seară din propria conferință de presă, după doar 3 minute, Guvernul a venit cu explicații, susținând că premierul "a întrerupt declarația de presă considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști".

Florin CituFoto: Captura Guvern

Precizările Guvernului:

  • "Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști.
  • Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media".

PNL rămâne deschis colaborării cu USR-PLUS până în momentul în care această formaţiune va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, a anunțat marți seară noul lider al PNL, Florin Cîțu, la finalul primei ședințe a noii conduceri a partidului.

Liderul PNL a refuzat să răspundă altor întrebări, afirmând de fiecare dată că decizia PNL este aceea de a rămâne deschis colaborării cu USR PLUS până la momentul în care această formaţiune va vota o moţiune de cenzură împotriva Executivului.

Florin Cîțu a plecat apoi din conferința de presă, după doar 3 minute.