Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este aşteptat luni la 'Ora Guvernului' în plenul Camerei Deputaţilor, anunță Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Decizia a fost luată, săptămâna trecută, de Biroul permanent al Camerei, la solicitarea ministrului, care a cerut o reprogramare în data de 27 septembrie, după ce nu a putut fi prezent în plen în 15 septembrie, când a fost invitat iniţial. "Cu această ocazie le voi prezenta colegilor din Parlament mai multe detalii cu privire la schema de compensare şi, totodată, voi răspunde la toate întrebările care îmi vor fi adresate. (...) Îmi doresc să avem o dezbatere aplicată pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluţii pentru români, care sunt afectaţi de costurile mari ale facturilor la energie electrică şi gaze naturale", a afirmat Popescu în scrisoarea transmisă Biroului Permanent.

În 12 septembrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor l-a invitat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, la 'Ora Guvernului', pe tema facturilor la energie, la solicitarea grupului minorităţilor naţionale.