Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea / Ștefănescu: Dacă apărea numele nostru sigur aveam probleme

de Luminita Pirvu     HotNews.ro
Luni, 20 septembrie 2021, 19:03 Actualitate | Politic


Dragnea
Foto: Captura video
Partidul Alianța pentru Patrie, anunțat de Liviu Dragnea cu o zi în urmă, a fost înregistrat oficial la tribunal în 19 mai. Fostul lider al PSD a anunţat că patru „oameni obişnuiţi” în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, sunt fondatorii noii formațiuni politice.

Potrivit datelor înregistrate la tribunal, în 19 mai, cei patru care au înființat partidul lui Dragnea sunt: Valentin Păduroiu, Marin Gheniu, Mariana Gheniu și Anca Maria Loghin.

Codrin Ștefănescu a declarat pentru HotNews.ro că partidul a fost înființat de patru oameni simpli care nu au făcut niciodată politică.

"Sunt patru oameni normali, simpli care nu au făcut niciodată politică. Nu au făcut politică, nu au fost membri de partid. I-am rugat pe patru oameni normali care îmi sunt prieteni. Doi pensionari care nu au nici măcar cont de Facebook, doi oameni super normali care au înscris acest partid împreună cu avocata Mihaela Angheluș. Am procedat în felul asta pentru a fi siguri că va putea fi înființat partidul acesta. Dacă apărea numele nostru sigur aveam probleme", a explicat Codrin Ștefănescu.

Unul dintre cei patru fondatori, Valentin Păduroiu a fost implicat în politică, membru PRM și deputat. Potrivit fișei parlamentare și CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Păduroiu s-a născut în 1961, este de meserie inginer electromecanic, are studii la Academia Navala "Mircea cel Batran", Constanta. Păduroiu a fost deputat în legislatura 2000-2004 a candidat pe listele PRM dar a părăsit partidul în 2001 și s-a înscris în PSD. Până în 2016 a fost consilier la grupul PSD din Camera Deputaților.

Care este programul politic a Alianței pentru Patrie, noul partid al lui Liviu Dragnea

Conform programului politic, afișat pe site, noua formațiune politică susține „patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român”.
 • „Alianța pentru Patrie” vrea să proiecteze „un model de societate în spiritul mândriei naționale”, model „românesc de conviețuire etnică și confesională, respingând orice act de discriminare a poporului român, indiferent din partea cui ar veni”.
 • Alianța pentru Patrie se adresează, prin întreaga sa activitate politică, tuturor categoriilor sociale, cetăţenilor, care sunt mândri că sunt români și care vor să se implice în salvarea și redobândirea independenței națiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspirațiilor și competențelor în jurul și în slujba valorilor în care credem împreună.
 • Credem în valorile fundamentale care stau la baza civilizației moderne, în dreptul și destinul României și al românilor de a trăi în libertate și prosperitate.
 • Credem în statul social și solidaritatea socială, așa cum sunt definite în Constituția României.
 • Credem în economia de piață liberă, în proprietatea privată, în concurența loială și spiritul antreprenorial românesc.
 • Credem în democrația reală, în libertatea individuală, în justiția liberă și egalitatea în fața legii.
 • ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice, care au risipit şi mai risipesc, şi astăzi, puterea și energia națiunii".

Principalele obiective ale Alianței pentru Patrie

 • "Înţelegând provocările agresive ale acestei perioade dificile prin care trecem, Alianța pentru Patrie:
 • va proiecta un model de societate în spiritul mândriei naționale, al respectului faţă de patrie, familie, credință, tradiţia culturală și socială a României, modelul românesc de conviețuire etnică și confesională, respingând orice act de discriminare a poporului român, indiferent din partea cui ar veni.
 • va susține, cu hotărâre, ca o necesitate vitală, recuperarea economică a României, în condiții de sănătate fizică și socială a cetățenilor, care să împiedice degradarea biologică a populației, scăderea indicelui valoric de viață, exodul populației, printr-un program de dezvoltare economică socială durabilă, condiţie primordială de salvare a Naţiunii Române şi care necesită, în special, punerea în valoare, cu titlu autohton, a resurselor proprii naturale, umane, materiale, financiare și de inteligenţă, astfel încât să se producă, să se dezvolte și să se întreţină bunăstarea reală a cetăţeanului român.
 • va combate creșterea aberantă a prețurilor generată de renunţarea la controlul asupra resurselor şi facilităţilor strategice, îndeosebi asupra celor energetice.
 • va reinstaura starea de siguranță publică a cetățeanului, ca premisă pentru protejarea familiei și a bunului cel mai de preț al omului: viaţa. Protecţia familiei și a vieţii omului reprezintă raţiunea fundamentală prin care rolul statului trebuie reconsiderat.
 • Obiectivele Alianței pentru Patrie sunt obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu.
 • A venit timpul să nu mai permitem să fim amenințați, anchetați, urmăriți abuziv.
 • A venit timpul să punem capăt minciunii, sărăcirii, îmbolnăvirii, analfabetizării, discriminării, sfidării românilor.
 • A venit timpul să eliminăm dublul standard și să dăm copiilor noștri alimente românești sănătoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import.
 • A venit timpul să ne luăm în propriile mâini destinele și să luptăm pentru drepturile, pentru viețile, pentru viitorul nostru.
 • Aceste obiective nu pot fi doar opțiuni, ci obligaţii de conştiinţă a generațiilor actuale faţă de viitorul generaţiilor care vor veni după noi!
 • În următoarele luni, vor fi prezentate pe site și supuse dezbaterii publice Programul politic și Programul economic și social."

Cum a reacționat PSD la înființarea noului partid

Liderii PSD au decis să ignore noul partid politic anunțat de Liviu Dragnea. Social democrații nici măcar nu au amintit în ședința conducerii, declarațiile fostului președinte. De altfel, liderii PSD susțin că potrivit evaluărilor interne, partidul lui Dragnea nu reprezintă un pericol și nu stîrnește interesul membriilor PSD.

Totodată, ultimul sondaj de opinie, comandat de PSD arată că, dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, PSD ar obține 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11%.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cum vede PSD intenţia lui Liviu Dragnea de a-şi face partid.

"Nu e o idee nouă în PSD. Au mai fost încercări de a face şi alte formaţiuni politice, vă aduc aminte de alţi preşedinţi ai PSD care au avut aceleaşi încercări, aceleaşi demersuri. Sunt în zona neparlamentară. Bănuiesc că se va întâmpla acelaşi lucru, adică nu văd ce ar putea fi nou astfel încât acest demers să fie de o altfel de natură. Au mai fost încercări şi toate au avut exact acelaşi traseu”, a afirmat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

48949 vizualizari

 • +33 (53 voturi)    
  ! (Luni, 20 septembrie 2021, 19:04)

  tudorr [utilizator]

  hAur 2
  • -19 (39 voturi)    
   !! (Luni, 20 septembrie 2021, 22:43)

   holinessdani [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

   hAur 2 e USR-ul
   astia-s eventual hAur3
   • +1 (11 voturi)    
    ! (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:23)

    tudorr [utilizator] i-a raspuns lui holinessdani

    Ai gresit buzunarul cu partide, baiatul meu de la peneleu, pardon USELEU!
    • +1 (5 voturi)    
     prea (Marţi, 21 septembrie 2021, 12:58)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

     fericitul dani de mai sus cred că-i lipit cu PAP la bani/postare, din Kiseleff nr. 10. Până mai deunăzi era pesedac 100%, după comentariile lui.
  • +5 (7 voturi)    
   Poate (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:05)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

   Poate ca da, dar atunci este lipsit de sens: haur1 a luat deja electroratul specific!

   Ce sens are sa fie DOUA partide ultra-nationaliste si iubitoare de mujici?
   Isi vor face concurenta, in loc sa isi insumeze eforturile!
   • +2 (4 voturi)    
    Le insumeaza la momentul potrivit! (Marţi, 21 septembrie 2021, 12:53)

    anonim_2017 [utilizator] i-a raspuns lui Mortaciune ambulanta

    Le insumeaza ei la momentul potrivit! pai nu trebuie sa ia si ei niste bani de la stat,pt partiduletul lor?
    Ca Ponta care ia 5000 eur/luna ca jurisconsult?
    Si uite asa creste valoarea, un psd, un aur, un APP asta, si fac iar 30-40%! Pai cu asa dreapta liberala care au liberalizat fara cap, si tot acum s-au scumpit toate cu 30-100%, ce asteptari sa mai avem?
   • +3 (3 voturi)    
    ! (Marţi, 21 septembrie 2021, 17:58)

    tudorr [utilizator] i-a raspuns lui Mortaciune ambulanta

    Au sens ca mulg statul sute de oameni angrenati la asa zisul partid, apar pe sticla in continuare, contractele cu statul ale firmelor personale se duc inainte fara grija, etc!
    • +3 (3 voturi)    
     Sa zicem (Marţi, 21 septembrie 2021, 19:01)

     Sunt_nimic! [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

     Totusi, pentru "de oameni angrenati la asa zisul partid, apar pe sticla in continuare, contractele cu statul ale firmelor personale " este muult, mult prea devreme!

     Sa se tine alegeri, sa ia Daddy macar 5% in Parlament, atumci da, vor reveni grasele contracte cu Statul!
     • +4 (4 voturi)    
      ! (Marţi, 21 septembrie 2021, 22:01)

      tudorr [utilizator] i-a raspuns lui Sunt_nimic!

      Ia, cum sa nu ia? Au multi fani oligofreni, si aia voteaza 100%, nu stau cu "nu ma intereseaza politica" in gura!
      • +1 (1 vot)    
       Depasit! (Miercuri, 22 septembrie 2021, 16:57)

       Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

       Sloganul "nu ma intereseaza politica" este depasit, din 2012 la moda este "Ma pish pe el de vot!"
 • +33 (53 voturi)    
  ... (Luni, 20 septembrie 2021, 19:08)

  a.nonim [utilizator]

  Din cate stiu exista posibilitatea suspendarii drepturilor civile, de a alege si a fi ales. In acest caz ar fi fost chiar mai importanta decat pedeapsa in sine. Dupa o condamnare pentru fraude electorale chiar nu are nicio restrictie?
  • +15 (23 voturi)    
   Nu a fost condamnat decat pentru angajari fictive (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:30)

   Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui a.nonim

   deci nu a incalcat legea electorala. Stau si ma intreb insa care e profilul alegatorului dispus sa sustina un infractor condamnat...Pana la urma, un hot este un hot si deobicei dureaza foarte mult pentru a demonstra ca s-a cumintit. Dragnea nici macar nu recunoaste faptele. Sau o fi ca in cazul primarului condamnat pentru pornografie infantila cand satenii au zis: Doar nu m-a f... pe mine...
   • +8 (14 voturi)    
    Multumesc! (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:10)

    Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui Milka Man

    Nu mia tineam minte faza cu
    "Doar nu m-a f... pe mine",
    dar altfel, este foarte raspandita mentalitatea asta:

    1. A furat, maica, sigur ca a furat, ce matale nu ai fura daca ai ajunge la putere?
    Dar macar ne-a mai dat si noua cate ceva din ce a furat!
    2. A furat, maica, sigur ca a furat, ce matale nu ai fura daca ai ajunge la putere?
    Dar macar este d-al nostru, dintre noi, nu e lifta straina!
    3. A furat, maica, sigur ca a furat, ce matale nu ai fura daca ai ajunge la putere?
    Dar ce ai vrea acum, sa votam niste hoti ni, care sunt flamanzi?!
    Ii vitam tt pe astia vechi, care si-au facut plinul. Poate ca s-au saturat, si o sa fure mai putin de acum inainte ...
    • +2 (4 voturi)    
     Mulțumesc.... (Marţi, 21 septembrie 2021, 10:28)

     raduion5071580187716280 [utilizator] i-a raspuns lui Mortaciune ambulanta

     Hoților de hoți le e frică....zice un vechi proverb românesc!
     • +3 (5 voturi)    
      poate ca asa este (Marţi, 21 septembrie 2021, 12:59)

      Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui raduion5071580187716280

      "Hoților de hoți le e frică"

      Dar se vede foarte clar ca Majoritatea electoratului nu se teme de loc de hoti, ii apreciaza!
   • -2 (6 voturi)    
    partidul ..si Oa,menii... (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:17)

    Borgia [utilizator] i-a raspuns lui Milka Man

    Este o ideie buna.Oricum,toate partidele care sunt acum pe esichierul politic sunt compromise,depasite,pline de hoti si borfasi.......asa ca mai bine facem altul...... Sa nu va fie frica de cei care au furat,au inselat,au omorat,etc,dar au fost condamnat.....pentru ca scopul inchisorii este educatia....Astia au o scoala in plus.....Dar ce te faci cu prostii,cu tampitii,cu retardatii....cu cei care au scoli in minus.Astia sunt atat de prosti incat nici nu recunosc,...asa ca umbla dupa diplome false..,dupa tot felul de invarteli....Cand ma uit la unii din actualii guvernanri imi dau seama ca nu cunost elemente de baza ale stiintei sociale,ale societatii,nu stiu nimic decat ce au uitat altii........Deci vrem un partid,in care n-au ce cauta fostii membri ai nici unui partid, in care sa intre oameniinstruiti,educati,corecti,muncitori....si putem sa-l denumim mai curajos : " PARTIDUL SOCIALIST ROMAN.' ' acad.C.M.Dragan
   • +3 (3 voturi)    
    te înșeli, (Marţi, 21 septembrie 2021, 13:22)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Milka Man

    prima condamnare a fost pentru referendumul de destituire a lui băse și s-a lăsat cu o pedeapsă cu suspendare. A doua, cea pentru furtul bomboanelor copiilor (plata din buget pt. mimozele care lucrau la organizația privată numită partid) s-ar fi lăsat tot ”cu suspendare”, dar ghinion, era a doua, iar codul penal prevede transformarea automată în ”cu execuție”.
    • +1 (1 vot)    
     Tocmai (Marţi, 21 septembrie 2021, 19:33)

     Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     Din cauza ca pedepsele cu suspendare au valoare si efect zero, nici nu merita mentionate. In tarile civilizate pedepsele cu suspendare de acorda pentru infractiuni minore care nu au fost comise cu violenta si nu au adus un prejudiciu mai mare de X unei persoane fizice sau juridice. Exemplu: ai uitat sa platesti o amenda rutiera de 50 Euro. In Romania, de 30 ani incoace, toate Parlamentele si-au batut capul cum sa faca sa adauge cat mai multe infractiuni care se pot lasa cu "suspendare", inclusiv pentru frauda electorala, pentru ultraj, pentru lovire, pentru tulburarea ordinii publice etc...Scopul: circ si paine pt popor. UE nu a zis niciodata ca podepsele trebuie miscorate, anulate etc. Se puteau pur si simplu construi mai multe puscarii, nu? Erau si sunt bani de la UE special pentru asta.Dar, banii de la UE sunt din ce in ce mai greu de furat. Aia e problema...
 • +42 (60 voturi)    
  Alianta pt Patrie!!! Hahahahaha.... (Luni, 20 septembrie 2021, 19:15)

  Fu Leng [utilizator]

  Un parnau si-a facut partid cu numele asta!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   e după modelul german :) (Marţi, 21 septembrie 2021, 16:17)

   baimarean [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

   AfD
 • +31 (49 voturi)    
  Adica (Luni, 20 septembrie 2021, 19:15)

  Costi888 [utilizator]

  Astia au recunoscut ca au pacalit 4 pensionari sa le faca lor un partid ca sa poata fura in continuare =)))) ca-n bancurile cu prosti. Iar astia doi vor fi si ei, simpli membri de partid, nu? Cand ai mintea formata “pā” smecherii, nimic nu te opreste :)).
  Nu i nimic, ii asteptam la guvernare peste 4 ani :)) nimic nu ma mai surprinde.
  • +21 (33 voturi)    
   Hoții fură tot. (Luni, 20 septembrie 2021, 19:52)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Costi888

   Fără rușine ,vor să ne fure Patria.
 • +31 (41 voturi)    
  Tare! (Luni, 20 septembrie 2021, 19:24)

  DurAndrei [utilizator]

  Ospatarul nehalit tot cu gandul la mancarica: "PAP"...
  • +3 (3 voturi)    
   PAP-ul (Marţi, 21 septembrie 2021, 13:35)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui DurAndrei

   era un adeziv și e perfect pentru dragnea care nu se dă nedezlipit de la masa cu bani bugetari, cel mai ușor de prăduit, conf. propriei sale experiențe.
 • +25 (35 voturi)    
  heh (Luni, 20 septembrie 2021, 19:43)

  codyrocco [utilizator]

  Acum douaj' de ani era Alianta pentru Romania, cu Melescanu in frunte si cu toata Securitatea veche in spate.Se vede treaba ca timpurile se repeta.
 • +16 (34 voturi)    
  O rușine de oameni mici (Luni, 20 septembrie 2021, 19:50)

  Dogul [utilizator]

  “Conform programului politic, noua formațiune politică susține patria, familia, identitatea și mândria națională…” adică vorbe-n vânt. Oamenii astia au uitat că suntem în 2021. Iar mândria aia naționala… o țară cu mii de școli ce au wc în curte și mii de mame minore mai poate avea mândrie naționala?
  • +5 (7 voturi)    
   Tine cont de electoratul specific (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:13)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui Dogul

   Nu uita care este electoratul-tinta al lui Daddy!

   Eu sunt inginer, asa ca ala mele promisiuni electoral ar fi specifice:
   "o sa aducem canalizare la sate, sa nu mai existe toalete in curte"
   sau
   "vom reface industria socialista, productia Europei se va realiza la noi, nu in China"

   Dar electoratul Draknea prefera faza cu "mândrie naționala"!

   Se aplica legile pietei: asta vrea clientul-alegator, asta ii ofera politicianul!
 • -1 (31 voturi)    
  De ce nu? Partidele sunt cel mai tare shmen (Luni, 20 septembrie 2021, 19:54)

  emil bobu [utilizator]

  din Romania.

  Cum altfel putea Citu sa adune atatia bani si putere, daca nu prin politica?

  Romanii sunt inconstienti, incapabili de gandire.
 • +30 (40 voturi)    
  N-am... (Luni, 20 septembrie 2021, 19:59)

  ElDiablo [utilizator]

  ...mai râs demult cu atâta poftă! Mai ales după ce am citit astea 3 puncte din principalele ”obiective”:

  ”Obiectivele Alianței pentru Patrie sunt obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu.

  A venit timpul să nu mai permitem să fim amenințați, anchetați, urmăriți abuziv.

  A venit timpul să eliminăm dublul standard și să dăm copiilor noștri alimente românești sănătoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import”...
  • +10 (14 voturi)    
   oh (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:18)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

   ai ajuns departe cu cititiul, cita rabdare, respect!
 • +22 (26 voturi)    
  livache (Luni, 20 septembrie 2021, 20:01)

  ducu27 [utilizator]

  livache face partide intr-o veselie...cum scapam frate de astia?
 • -12 (28 voturi)    
  Vot (Luni, 20 septembrie 2021, 20:07)

  risipiteanu [utilizator]

  Excelent ! votez orice partid cu mesaj nationalist si doresc sa vad USR minus la 4%
  • +8 (18 voturi)    
   hehe (Luni, 20 septembrie 2021, 21:58)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui risipiteanu

   Excelent, acolo o sa duceti pesedeaua la sub 4%. Multam fain.
 • +1 (17 voturi)    
  E tari anonimii astia, omeni obisnuti! (Luni, 20 septembrie 2021, 20:47)

  miculescu-rucar [utilizator]

  cum infiinteaza ei partide politice!
  ia d'aici neamule:

  potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului Bucuresti, citate de g4media.ro, membrii fondatori ai PLUS sunt:
  Danes Raluca Florina, cu domiciliul […] – presedinte
  Iordache Iulia, cu domiciliul […] – vicepresedinte
  Iordache Adrian Alexandru, cu domiciliul […] – secretar general
  asa obisnuiti, nici ca mai exista:

  Avocatul Adrian Iordache, demisionează din PLUS după scandalul provocat de acuzaţiile lui Marius Oprea, care a afirmat că este fiul lui Alexandru Iordache, fondator al casei de vocatură care a sprjinit înregistrarea PLUS şi fost maior de Securitate, coordonatorul anchetei penale împotriva sa, în 1988.
  • +2 (4 voturi)    
   Oho! (Marţi, 21 septembrie 2021, 9:16)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

   Dar este un record, nu multi se pot lauda ca au infiintat DOUA partide politice!

   Nici macar ion ilici, Partidul COmunist nu l-a inventat el, air dupa 1990, a creat doar FSNul, care apoi si-a schibat numele de mai multe ori!

   Tot respectul pt D-nul avocat Iordache Adrian Alexandru!
 • +18 (22 voturi)    
  Am plecat dupa lamai (Luni, 20 septembrie 2021, 20:50)

  persuasiv [utilizator]

  continuati fara mine.
  • +4 (8 voturi)    
   ia si niste avocado (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:20)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui persuasiv

   ca se lasa cu guacamole la pezede :)
 • +16 (26 voturi)    
  Puie Dragnea (Luni, 20 septembrie 2021, 20:53)

  Uncetateanoarecare [utilizator]

  Noul partid:
  - crede in proprietatea privata...cred si eu, dupa cate furaciuni a facut "tatelu" pana sa ajunga la parnaie...acum e in foame, aia mici au spart bani cu lopata cat a stat el ascuns; trebuie sa mai puna ceva caramizi la proprietatea privata proprie;
  - crede in justitia libera...no comment!!!;
  - va sustine recuperarea econimica a Romaniei...pai daca tu nu ai facut decat s-o bagi la fund, de unde sa mai redresezi?
  - a venit momentul sa dam copiilor nostri alimente sanatoase. Care copii? Ai cui? Ai lui/lor, cel mai probabil, ca inainte nu prea a aratat interes in cauza.
  Am mai putea continua cu analiza aberatiilor, dar e pierdere de vreme.
  Inca o data, cu mult drag de la un cetatean obisnuit, placute suedeze cu numele Dragnea pe ele. Si una cu PDS ca merita.
  • -15 (19 voturi)    
   Mai bine iti analizezi aberatiile pe care le spui (Luni, 20 septembrie 2021, 23:46)

   Skipper1 [utilizator] i-a raspuns lui Uncetateanoarecare

   Dragnea n-a facut puscarie pentru "furaciuni":.
   Cat despre interes pt copii, a aratat si inainte, dar tu erai prea ocupat cu muia, aveai gura plina si n-ai auzit de masurile propuse.
   Sper ca esti mandru de ce misto e guvernata tara acum.
   • +8 (12 voturi)    
    Sunt taaaaare curios cum armonizeaza .... (Marţi, 21 septembrie 2021, 5:40)

    Valtran [utilizator] i-a raspuns lui Skipper1

    .... Dragnea puscaria cu mandria nationala !

    Iar tu, Skipper1, cred ca vrei sa sugerezi ceva....
   • +3 (11 voturi)    
    Lol (Marţi, 21 septembrie 2021, 6:18)

    Costi888 [utilizator] i-a raspuns lui Skipper1

    Dragnea n a facut puscarie pt furaciuni.. pt ca intr adevar, a cam facut puscarie din motive politice. Daca facea puscarie pt furaciuni, mai iesea de acolo in 2050.
    @Galeo, mai bine sa ma conduca “securistii” decat ciorditorii analfabeti care sunt in parlament doar pt a fura si pt a sprijini baronii din teritoriu.
 • +20 (26 voturi)    
  Deci (Luni, 20 septembrie 2021, 21:07)

  Akylas [utilizator]

  Partidul infractorilor.... Mai corect era sa se numeasca Alianta pentru furtul patriei !
 • +7 (15 voturi)    
  hăhă (Luni, 20 septembrie 2021, 21:09)

  Contrache [utilizator]

  cei 4 sovieți mai degraba
 • -3 (15 voturi)    
  si lui Ciolos (Luni, 20 septembrie 2021, 22:07)

  victor L [utilizator]

  i-au facut altii partidul.
  Partidul lui Dragnea o sa aibe soarta partidului lui Ponta.
 • +8 (12 voturi)    
  Nu am mai gasit doua femei simple? (Luni, 20 septembrie 2021, 22:23)

  Coco Whistle [utilizator]

  Dragnea si greselile care nu se invata. Acum pe serioase chiar iti trebuie 4 persoane sa faci un partid? Lo, ceva e gresit in romania. Normal ar fi sa nu poti face o asociatie , uniune, partid fara a arata ca are un nr min de persoane si reprezentativ la nivel oras, judet. Altfel ne trezim cu 5 mil de partide si cel putin 1 mil de angajati la stat.
  • +5 (11 voturi)    
   corect (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:27)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui Coco Whistle

   adica si la bloc ai asociatie de proprietari si nu o faci cu 4 apartamente (care pot sa aiba mai multi votanti oricum).
   cred ca e momentul ca fiecare asociatie de proprietari sa-si faca partid.
 • +11 (19 voturi)    
  Stiu eu cine sunt aia 4 (Luni, 20 septembrie 2021, 22:36)

  Carcalete [utilizator]

  Skipper, Kowalski, Rico si Private
  • +6 (10 voturi)    
   Sunt aia de la Athenee care il voiau (Marţi, 21 septembrie 2021, 7:45)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Carcalete

   Mantuit.
 • -15 (19 voturi)    
  Foarte bine (Luni, 20 septembrie 2021, 22:40)

  galeo [utilizator]

  Orice partid nou anti sistem securist si anti stat paralel e binevenit.
  Poate vom ajunge sa nu mai fim condusi de securisti
 • +13 (19 voturi)    
  Partidul Alianța pentru Patrie (PAP)! (Luni, 20 septembrie 2021, 23:11)

  Antenistontel [utilizator]

  dragnea si partidul PAPa tot!
 • +3 (7 voturi)    
  Alianța Pentru Patrie (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:05)

  I.T. [utilizator]

  Bine ar fi ca mai înainte de a publica așa ceva să vă informați domnilor. Că doar sunteți jurnaliști.
  Acest partid nu există nici in Registrul Partidelor Politice și nici pe Portalul instanțelor. Acest partid nu a trecut pe la Tribunalul București. Așa că ați luat o mare țeapă. Sau nu?
 • +7 (15 voturi)    
  Primul congres va fi in Republica Dominicana? (Marţi, 21 septembrie 2021, 0:27)

  Klaus_ [utilizator]

  ;)
 • +10 (12 voturi)    
  Modelul Tariceanu... (Marţi, 21 septembrie 2021, 6:23)

  tontu [utilizator]

  ... aplicat si de Ponta si Basescu a cam esuat pana la urma. Dupa interviu Dragnea ar face bine sa-si pregateasca valiza ca n-o sa stea prea mult pe afara
 • +7 (11 voturi)    
  Da (Marţi, 21 septembrie 2021, 7:37)

  Florinm11 [utilizator]

  Încă un pușcăriaș care se crede salvatorul națiunii. Asta e tara.
 • -1 (3 voturi)    
  Sigur sunt (Marţi, 21 septembrie 2021, 8:22)

  cicci [utilizator]

  cei 4 asasini de la Athene Palace!!
 • +5 (9 voturi)    
  Woow (Marţi, 21 septembrie 2021, 8:27)

  gibon47 [utilizator]

  Livache și-a făcut partid. PDNA ! Sediu: P. Albă. Înscrierile se fac numai în zilele de vizită. Membrii de partid vor primi în loc de carnet un număr lipit pe spate. Congresul va avea loc în sala de mese. Așa să-i ajute Dumnezeu. Amin !
 • -5 (7 voturi)    
  ?! (Marţi, 21 septembrie 2021, 11:21)

  atc [utilizator]

  Ce mai hohoteau de ras #-istii la aparitia AUR. Iata-i azi la 14% in sondaje iar USR cu cruce a " sarit" la 11%! Sau n-o fi rasul lor?
 • +2 (2 voturi)    
  Nu inteleg (Marţi, 21 septembrie 2021, 23:43)

  azzazel [utilizator]

  Oameni simpli???? adica puliticienii is oameni complicati sau stapani de sclavi ............. orcum pentru bunastarea lor lucra o intreaga natiune


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by