Premierul Florin Cîţu a fost vineri la Iaşi unde s-a întâlnit cu liderii PNL din zonă. La întrunire au ajuns Costel Alexe, Nelu Tătaru, Alexandru Muraru, preşedintele liberalilor ieșeni, dar şi Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava.

Citu, huiduit la IasiFoto: Ziarul de Iasi

Cîțu a fost întâmpinat de mai mulți protestatari care l-au huiduit și i-au strigat ”Trădătorii”.

“După data de 25 veți vedea un partid unit”, a spus Cîţu, potrivit Ziarul de Iași.

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, susţine că a fost o greşeală că s-a acceptat ca actuala confruntare internă să dureze trei luni în loc de o lună, susţinând că "festivalul democraţiei" din PNL a "omorât" partidul, transmite News.ro. În discursul rostit, vineri, în şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care participă şi Florin Cîţu, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat că a fost o greşeală că “festivalul democraţiei“ din PNL s-a întins pe toată durata verii, în loc să ţină o lună.

"Îmi exprim regretul. Nu se poate să laşi trei luni de zile festivalul democraţiei, care ne-a omorât. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara. În loc să dureze o lună de zile totul, ca partid de guvernământ, ne-am întins pe trei luni şi vedeţi cu ce consecinţe. Am greşit. Şi nu trebuia să greşim, dar poate învăţăm din asta ceva. Mai e puţin şi închidem această poveste“, a afirmat Gheorghe Flutur, susţinător al lui Florin Cîţu la şefia PNL.