Social-democrații au discutat, luni, în spatele ușilor închise la ședința Consiliului Politic Național, despre posibiliul viitor partid pe care urmează să și-l facă Liviu Dragnea. Surse social democrate au declarat pentru HotNews.ro că Marcel Ciolacu i-ar fi informat pe liderii PSD că Liviu Dragnea ar intenționa să-și facă partid împreună cu Teodor Meleșcanu.

Dragnea și CiolacuFoto: AGERPRES

Potrivit surselor citate Marcel Ciolacu le-ar fi spus colegilor, la ședinșa Consiului Național că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu și nou formațiune s-ar numi „Alianța pentru România”.

De altfel, președintele PSD a recunoscut la conferința de presă că a discutat cu colegii despre faptul că Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraţilor, îşi va face un partid politic."A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate", a precizat Ciolacu

Întrebat de reporteri dacă există posibilitatea ca Liviu Dragnea să rupă din filialele PSD în care avea influenţă înainte de condamnare, Ciolacu a spus: "Este exclusă această posibilitate"

După ce a fost eliberat din penitenciar, Liviu Dragnea declarat că nu exclude revenirea în politică și chiar înființarea unui nou partid. „În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine”.

Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002 când a fuzionat cu PNL.