Premierul Florin Cîţu a declarat că "în acest weekend, vineri, sâmbătă sau duminică", urmează să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL, urmând să se prezinte în competiţia internă de partid cu o moţiune care se va intitula "România liberală", relatează Agerpres.

Florin CituFoto: Agerpres

"Cred că în acest weekend, vineri, sâmbătă sau duminică, vom vedea una din zile care este mai bună pentru noi", a spus Cîțu, după ce a fost întrebat, la finalul ședinței de la Vila Lac, când își va depune candidatura la șefia PNL.

Întrebat dacă textul moţiunii pe care îşi va baza candidatura este finalizat, el a precizat: "Este finalizat, moţiunea se cheamă 'România liberală', sunt la ultima parte de redactare, deci nu este nicio problemă".

Fiind întrebat dacă în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional de miercuri este necesar să ceară şi o derogare privind vechimea în partid, pentru a putea candida, aşa cum a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, Cîţu a spus: "Discutăm acest lucru şi vedem dacă este nevoie".