Președintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie, vineri, pe pagina sa de socializare, că onoarea aparţine doar adevăraţilor bărbaţi de stat iar ”Cîţu cel cu «ochii injectaţi şi umezi» ar fi trebuit să-şi dea deja demisia. Președintele PSD face referire la conținutul dosarului făcut de autoritățile americane lui Florin Cîțu în care se precizează că șoferul era băut și avea ochii injectați.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Adevărul se află întotdeauna! Dar onoarea aparține doar adevăraților bărbați de stat! Cîțu cel cu ”ochii injectați și umezi” ar fi trebuit să-și dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată și să-și ceară scuze românilor pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea Guvernului României! Clotilde, ai legătura!", scrie președintele PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu face referire la dosarul făcut de autoritățile americane și publicat de către agenția Mediafax. Potrivit documetului pe 3 decembrie 2000, la ora 02.08, mașina Ford Probe roșie condusă de Florin Cîțu mergea de pe-o parte pe cealaltă a drumului, iar șoferul era băut, avea ochii injectați și o alcoolemie (BAC) de 0.161, limita legală fiind de 0.08.