Clotilde Armand a răspuns, după ce Marcel Ciolacu a spus că va fi mobilizată toată ”armata PSD” pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, că este cel mai bun semn că reforma de la primărie funcționează.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Sincer, n-am crezut că PSD și conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de șoc”, a scris duminică noapte pe Facebook Clotilde Armand.

”Înțeleg că liderii PSD au apelat și la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă.

PS: Dle. Ciolacu, până strângeți semnăturile să mă demiteți mai bine strângeți bani de la liderii PSD pentru că aveți de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”, a adăugat edilul Sectorului 1.

Preşedintele PSD a declarat duminică, la Antena 3, că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Clotilde Armand.

”E clar că doamna Clotilde Armand a coordonat un grup infracţional care a dus la fraudarea alegerilor”, a susținut Ciolacu.

”Dacă nu se încheie ancheta o să mergem în zona cu referendumul şi o să ne implicăm direct, absolut tot partidul, o să stau de vorbă cu Gabriela Firea şi o să ne facem un plan clar pe care o să îl prezentăm la sfârşitul lunii colegilor din CPN (Consiliul Politic Naţional - n.r.) şi în acel moment veţi vedea toată armata PSD, dacă e nevoie din toată ţara, ne vom mobiliza ca să facem referendum”, a adăugat acesta.