Președintele organizației PNL Călărași și-a anunțat susținerea candidaturii lui Florin Cîțu la șefia PNL. Ciprian Pandea își motivează gestul precizînd că promisiunile pe care le-au luat în faţa călărăşenilor „pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL”. De precizat este că liderul PNL Călărași s-a numărat printre susținătorii lui Ludovic Orban.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am obţinut, cu sprijinul primarilor liberali, funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi având acelaşi obiectiv central, dezvoltarea comunităţilor locale, dar şi câştigarea alegerilor în 2024. Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în faţa călărăşenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL. Îl susţin, aşadar, pe Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al PNL, susţin proiectul său de modernizare şi reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României. Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în faţa călărăşenilor cu fruntea sus şi cu noi proiecte pentru viitor!”, a scris Ciprian Pandea, pe Facebook.

Anunțul făcut de liderul PNL Călărași vine în contextul în care mai mulți lideri de organizații și-au anunțat în ultimele două săptămâni susținerea pentru Florin Cîțu. Printre aceștia se numără și liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu cunoscut ca apropiat de Ciprian Pandea și organizația PNL Prahova.

De precizat este că liderul PNL Călărași s-a numărat printre susținătorii lui Ludovic Orban. La începutul anului organizația PNL Călărași a adoptat o rezoluție politică privind susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea PNL.