Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au "salvat România de un spion rus", prim-ministrul făcând referire la un fost senator PSD de Tulcea, transmite News.ro

Florin Citu la PNL TulceaFoto: Captura YouTube

"Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde.

Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, a susținut premierul în fața delegaţilor de la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus.

În legislatura trecută, Tulcea a trimis în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru al Finanţelor Publice Eugen Orlando Teodorovici, care în prezent lucrează la Curtea de Conturi a României.

Celălalt este Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.