Comisia de Arbitraj a PNL a decis că Raul Ambruş a fost suspendat corect şi statutar, astfel ca acesta nu va mai participa la alegerile pentru preşedinţia PNL Timişoara de sâmbătă, deoarece candidatura sa a fost invalidată. Raul Ambruş, care a câştigat în 3 iulie alegerile invalidate la PNL Timişoara, a declarat că decizia Comisiei de Arbitraj este una abuzivă. Ambruş a adăugat că îl va susţine, pentru preşedinţia organizaţiei, pe deputatul Claudiu Chira, potrivit News.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o decizie abuzivă, să mă scoată din cursă, să câştige domnul Tabără. Este o decizie a Comisiei de organizare a Congresului care precizează că pe perioada alegerilor nu se pot face suspendări sau excluderi din partid. Comisia de Arbitraj de la Timiş a decis invalidarea candidaturii, nu Curtea de la Bucureşti. Eu mâine îl susţin pe domnul deputat Claudiu Chira pentru funcţia de preşedinte al PNL Timişoara. Conform deciziei de la nivel naţional, vor fi anulate alegerile şi de la PNL Timişoara şi de la PNL Timiş pentru că se merge pe un convocator viciat. Eu o să fiu acolo, la alegerile de mâine, şi îmi îndrum colegii să îl susţină pe Claudiu Chira”, a declarat Raul Ambruş pentru News.ro.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL Timişoara au rămas 17 candidaţi. Alegerile se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 10.00