Președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu a anunțat joi-seară, pe pagina sa de socializare că se alătură echipei lui Florin Cîțu și că va candida la funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Iulian Dumitrescu este primul lider care face referire la susținerea președintelui Klaus Iohannis pentru premierul Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL. De asemenea organizația PNL Prahova făcea parte din grupul indecișilor alături de Ilie Bolojan, Dan Motreanu și Gheorghe Falcă.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului. Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie.

Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii", scrie Iulian Dumitrescu pe Facebook.

Postarea acestuia a fost distribuită de către premierul Florin Cîţu, alături de mesajul "Iulian, bine ai venit în #echipacastigatoare!”.

De precizat este că organizația PNL Prahova făcea parte din grupul indecișilor alături de Ilie Bolojan, Dan Motreanu și Gheorghe Falcă. De asemenea filiala condusă de Iulian Dumitrescu are un număr însemnat de delegați care vor participa la congres - 174.