Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi, la Ploieşti că dacă au fost folosite resurse publice în campania internă a PNL, atunci cine a luat o astfel de decizie "trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria". Liderul PNL face referire la un document cu antetul Guvernului, cancelaria prim-ministrului care stabilește direcțiile de comunicare pentru campania internă a partidului.

Ludovic Orban Foto: Guvernul Romaniei

"Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria", a declarat Ludovic Orban.

Acesta face referire la un document cu antetul Guvernului, cancelaria prim-ministrului, consultat de HotNews.ro, care stabilește direcțiile de comunicare pentru campania internă a partidului. Documentul propunea o lista a comunicatorilor care trebuie să arate ”diferența de clasă” între cele două echipe aflate în competiție directă, președintele Klaus Iohannis fiind promovat ca partenerul lui Florin Cîțu.