Fostul ministru de Interne și unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea, Carmen Dan a declarat joi că a primit cu bucurie vestea eliberării lui Liviu Dragnea şi consideră că acesta este un om puternic care a putut face faţă acestei perioade dificile. Ea a mai spus că este convinsă că fostul lider al PSD îşi doreşte în perioada următoare linişte şi să petreacă timp cu familia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebată într-o emisiunea la Digi24 cum a primit vestea eliberării fostului președinte al PSD, Carmen Dan a răspuns:

„Cu multă bucurie, evident. Pentru că îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani în primul rând, pentru că am lucrat cu Liviu Dragnea şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a declarat Carmen Dan, potrivit Digi 24.

Fostul ministru spune că își dorește ca "el să îl trăiască cu intensitatea cuvenită, alături de cei dragi de cei apropiaţi. Sunt sigur că asta îşi doreşte în perioada următoare şi, evident, să se îngrijească de starea lui de sănătate. Am fost de câteva ori la penitenciar şi l-am văzut. Am comunicat constant. E un om puternic şi orice problemă ar avea are un fel de a comunica astfel încât să nu provoace îngrijorare. Sigur că ne vom vedea în perioada următoare”, a mai spus Dan.