Primarul Clujului, Emil Boc l-a ironizat, marți, pe președintele PNL, Ludovic Orban avertizându-l că festivalul democrației din PNL, riscă să se transforme în „bâlciul democrației”. Boc face referire la o declarație a lui Orban prin care acesta saluta intrarea în cursa pentru șefia partidului a lui Florin Cîțu. Emil Boc și-a anunțat public susținerea la congres pentru Florin Cîțu.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am încredere că până în 25 septembrie lucrurile vor evolua şi ne vom concentra pe problemele oamenilor şi pe guvernarea României. (...) Eu am atras atenţia colegilor mei din experienţa trecutului că aşa-numitul festival al democraţiei din PNL, aşa cum a fost anunţat de preşedintele Orban, să nu se transforme în bâlciul democraţiei PNL pentru că atunci cu toţii vom fi pierzători”, a declarat Emil Boc, într-o emisiune la Digi 24.

Primarul Clujului și-a anunțat susținerea la congresul din 25 septembrie pentru Florin Cîțu. Acesta face referire la o declarație mai veche a președintelui PNL Ludovic Orban care spunea că intrarea în cursa pentru preşedinţia PNL a premierului este "festival al democraţiei" şi nu va afecta activitatea partidului şi guvernarea.

Salut intrarea în cursa pentru funcţia de preşedinte a PNL a premierului PNL. Va fi o competiţie de proiecte, care va da posibilitatea membrilor PNL să aibă de unde alege şi sunt convins că rezultatul acestui congres va fi un rezultat pozitiv pentru partid. Sigur că în această competiţie am avut o discuţie cu premierul, am început fixarea unui cadru, care va fi un cadru extrem de onest, a unei competiţii de proiecte, al unei competiţii pozitive în care prezentăm membrilor PNL ofertele noastre", a declarat Orban, la sfârșitul lunii mai după ce Florin Cîţu a anunţat că a decis să se înscrie în competiţia pentru preşedinţia partidului PNL.