Fostul primar din Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, duminică, într-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, că va candida pentru al treilea mandat de edil. Întrebat de prietenii săi de pe Facebook, dacă va candida la următoarele alegeri locale, pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu a răspuns pozitiv.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Da, o spun fără ezitare, vreau să mai candidez pentru că mă doare sufletul de ce i se întâmplă oraşului, de ce se alege din toată munca şi zbaterea mea! Altminteri, mi-ar fi fost de-ajuns 30 de ani din viaţă puşi în serviciul public, în care eu m-am dedicat 100% împlinirii datoriei (14 ani Prorector, 8 ani Rector, 8 ani Primar)”, a scris Nicolae Robu în comentariu.

Nicolae Robu a deţinut funcţia de primar al municipiului Timişoara în perioada 2012 - 2020, din partea PNL. La alegerile locale de anul trecut a pierdut cel de-al treilea mnadat în detrimentul lui Dominic Fritz (USR PLUS) care a obţinut astfel primul său mandat de primar. Odată cu funcţia de primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu a pierdut şi funcţia de preşedinte al PNL Timiş, el devenind acum un simplu membru al acestui partid.

Nicolae Robu este unul dintre cei mai critici la adresa actualei administraţii, aproape zilnic el postează pe Facebook mesaje în care arată nemulţumirile personale, dar şi ale timişorenilor, legate de unele investiţii din oraş.