Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Gorj, că el nu numără filialele care îl susţin, deşi acest lucru ar fi în avantajul său.

Ludovic OrbanFoto: Captura Facebook

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu nu număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până la urmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Girj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj citat de News.ro.

Orban le-a vorbit colegilor de la Gorj şi despre investiţiile ce pot fi făcute în acest judeţ şi a amintit că el este ”autorul” Transalpinei.