Premierul Florin Cîțu are deja și un nume pentru înlocuirea lui Alexandru Nazare din funcția de ministru al Finanțelor. Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că premierul dorește să-l propună pe șeful său de campanie internă. Reamintim că premierul Florin Cîțu l-a informat joi pe ministrul de Finanțe că nu-l mai vrea în Guvern.

Florin CituFoto: Hotnews

Premierul dorește să preia interimatul la Ministerul de Finanțe până când se va nominaliza o nouă persoană. Potrivit surselor citate, deputatul PNL Dan Vîlceanu este dorit de către Florin Cîțu pentru a prelua șefia ministerului.

Dan Vîlceanu este deputat PNL de Gorj, președintele PNL Gorj și șeful campaniei interne a lui Florin Cîțu pentru președinția partidului.

Reamintim că premierul Florin Cîțu l-a anunțat, în cursul dimineții de joi, pe ministrul Alexandru Nazare că îl remaniază chiar înainte de ședința de guvern, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

Potrivit surselor liberale, remanierea lui Nazare are legătură că faptul că acesta se opune alocării de fonduri primarilor PNL, decizie luată de Cîțu în contextul campaniei interne din partid.