Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, care a încercat să o scoată pe Diana Șoșoacă din sala de plen a Parlamentului la moțiunea de cenzură, o acuză pe senatoare că l-a agresat fizic. Reamintim că Șoșoacă l-a urmărit pe Cîțu prin sală, iar într-un final i-a pus în față, pe masă, un sac folosit la morgă, acuzând Guvernul pentru gestionarea pandemiei și pentru modul în care au fost îngropați oamenii care au murit de COVID-19.

Diana SosoacaFoto: Agerpres
  • "Când vă uitați în urmă, pe mâinile dvs și ale întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini”, i-a spus Șoșoacă lui Cîțu.

În finalul intervenției, care a fost întreruptă de președintele de ședință Ludovic Orban, Diana Șoșoacă a pus în fața premierului Cîțu un sac de morgă.

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, a încercat să o scoată pe Diana Șoșoacă din sala de plen a Parlamentului, iar între cei doi a existat un schimb de replici în anticamera sălii de plen. Toată scena a fost transmisă de Șoșoacă live pe Facebook, iar în imagini se poate vedea cum, la un moment dat, senatoarea îl apucă de față, apoi încearcă să îi smulgă masca.

O parte a dialogului dintre cei doi:

  • Diana Șoșoacă: "Dați-vă la o parte!".
  • Sergiu Cosmin Vlad: "Să nu puneți mâna pe mine, mi-ați pus mâna pe gură! (...) Foloșiți violența fizică! Probabil de aia sunteți la al treilea divorț!".
  • Șoșoacă: "Ia, hai, mai zi o dată! Îți dai seama ce ai făcut acuma, în live. Îți dai seama că e atac la persoană, da? (...) Săracul, o să rămâneți gravid..."

Ulterior, Șoșoacă le-a spus jurnaliștilor că ea a vrut doar să îi dea masca jos senatorului USR PLUS.

  • "Da, eu am divorțat. Astea sunt atacuri la persoană și se duc în instanță (...)", a afirmat senatoarea, care i-a acuzat apoi pe jurnaliști că sunt aserviți puterii.
  • "În astfel de saci morții au fost aruncati goi și aruncati apoi în gropi, fără preot. De unde știu? De unde ar trebui să știți voi, că sunteți presa aservită acestei puteri, șpăguită cu 180 de milioane de lei. Rușine presei!", le-a strigat jurnaliștilor Diana Șoșoacă.

Senatorul USR PLUS o acuză pe senatoare că a agresat-o

  • "Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus <>. I-am zis <>. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”, a afirmat senatorul USR PLUS.

El a mai spus că se gândește să îi facă plângere penală senatoarei.

CITEȘTE ȘI:VIDEO Scandal la moțiune: Diana Șoșoacă i-a pus lui Cîțu pe masă un sac de morgă