Senatorul USR PLUS Cristi Berea susţine că Marcel Ciolacu nu poate compara şansele PSD la moţiunea de cenzură cu situaţia Elveţiei, care nu era favorită şi a învins Franţa în optimile Euro 2020, motivând că ”după ce te-a ţinut Dragnea atâţia ani în cantonament, nu ai cum să joci bine şi să mai şi câştigi”.

Motiune de cenzuraFoto: Hotnews

”Comparaţia lui Marcel Ciolacu privind moţiunea de cenzură a PSD cu surpriza de aseară făcută de Elveţia contra Franţei este hilară. Noi ştim că domnul Ciolacu a fost ani buni băiat de mingi în echipa PSD, dar chiar şi aşa ar trebui să înţeleagă că şansele moţiunii de cenzură sunt nule. După ce te-a ţinut Dragnea atâţia ani în cantonament, nu ai cum să joci bine şi să mai şi câştigi”, afirmă, într-un comunicat de presă, senatorul USR PLUS Cristi Berea, potrivit News.ro.

El a precizat că specialitatea PSD nu este atacul, ci doar golurile în propria poartă, amintind faptul că PSD şi-a dat jos mai multe guverne în perioada cât Dragnea a condus partidul.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că, la fel ca echipei de fotbal a Elveţiei, nimeni nu dă şanse social-democraţilor la moţiunea de cenzură, dar aceştia se vor bate până la ultimul vot.

"Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupţi până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în şansa ta. Ca şi Elveţiei, nimeni nu ne dă şanse azi la moţiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu. Hai, că se poate!", a scris Ciolacu, pe Facebook.