Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, vineri seară, după o întâlnire cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, că ”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare”. ”Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic””, afirmă Ciolacu, susţinând că ”este doar un alt eşec al actualei guvernări”.

Marcel Ciolacu Foto: Hotnews

”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”! Este doar un alt eşec al actualei guvernări”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că Guvernul Cîţu trebuie demis.

”După dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care MARŢI acest guvern trebuie să plece acasă”, a mai scris Cîţu.

PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, aceasta urmând a fi votată marţi, potrivit News.ro.