Ludovic Orban susţine că nu are "niciun secret" şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică. Liderul PNL a răspuns astfel după ce a fost avertizat de către Rareș Bogdan "să înceteze campania murdară", pentru că altfel va începe să orbească, iar pe Orban "îl va durea stomacul rău de tot".

HotNews.roFoto: Hotnews

Orban a fost întrebat de jurnaliști, duminică, dacă îşi face griji despre ce ar putea dezvălui prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan cu privire la negocierile purtate în spatele uşilor închise, la Vila Lac, cu UDMR şi USR-PLUS privind formarea Guvernului.

  • "Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să-mi facă rău, pentru că, Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut de spus ceva rău despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii", a susținut Ludovic Orban.

El a mai spus că a avut un mandat de negociere, iar cei care îl acuză acum ignoră un adevăr evident: "Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul, dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi, nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignori un adevăr evident pe care-l cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie...dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii mei ".

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-a avertizat sâmbătă pe Ludovic Orban să înceteze să ducă o campanie murdară: "Spre ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot.

Rareș Bogdan a reacționat astfel după ce Ludovic Orban a afirmat că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de PNL din care făceau parte Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, iar aceştia au încercat să convoace un BPN al partidului pentru a arunca în aer formarea coaliţiei de guvernare.