Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, spune că liderii PSD Vasile Dîncu şi Marcel Ciolacu au un complex freudian cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea: "L-au pupat în fund pe Dragnea atâţia ani, au stat să se milogească să le dea Dragnea în funcţii pe ici pe colo, după care l-au trădat".

Cristian GhineaFoto: Agerpres

Cristian Ghinea a fost întrebat în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV dacă este un mic Dragnea, aşa cum susţine Vasile Dîncu, deoarece, aşa cum fostul lider PSD controla banii din PNDL, el îl controlează pe cei din PNRR.

  • “Cred că domnul Dîncu, domnul Ciolacu au un complex freudian cu Dragnea.
  • Până la urmă l-au pupat în fund pe Dragnea atâţia ani, au stat să se milogească să le dea Dragnea în funcţii pe ici pe colo, după care l-au trădat. Drept urmare, tot universul lor moral se învârte în jurul acestei trădări şi în jurul acestui complex freudian.
  • Este o prostie din punct de vedere procedural. PNDL a fost în varianta 1 că după aia s-a mai luat la modificat şi îmbunătăţit, dar în varianta 1 era o chestiune de împărţit bani din pix. PNRR-ul şi fondurile europene reprezintă exact opusul. Tocmai de astea sunt supăraţi foarte mulţi oameni pe mine şi prin PNL, şi prin PSD, chiar şi prin USR-PLUS pentru că te-am pus acolo ministru, dă-ne şi nouă ceva, să ne treacă autostrada pe la balcon. Nu merge aşa”, a afirmat Cristian Ghinea, citat de News.ro.

Ghinea susţine că social-democraţii nu se pricep la fonduri europene, “se uită ca maimuţa la la algoritmi”.

  • “Nu au apetenţă pentru fonduri europene pentru că nu le înţeleg, se uită ca maimuţa la algoritmi, la toată povestea asta şi când e vorba de decisiv ceva, ei derutează în stil freudian, domnule, e ca Dragnea, că e cu mulţi bani. Nu e ca Dragnea, domnule, că nu merge aşa”, a adăugat Cristian Ghinea.