Ministru al Sănătății în Guvernul Orban, Nelu Tătaru și-a anunțat susținerea pentru Florin Cîțu pentru șefia PNL, susținând că premierul „poate fi omul soluțiilor”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte şi să se îndrepte către cei care ştiu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale. Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluţiilor. Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viaţă, planurile... Cine nu înţelege că toţi suntem datori cu schimbarea şi nu îşi asumă şi eşecurile se află într-un blocaj. Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul şi timpul potrivit. Florin Cîţu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă şi în funcţia de prim-ministru al Guvernului României", a scris pe Facebook Nelu Tătaru, care este și președinte al PNL Vaslui.

Raluca Turcan și Lucian Bode sunt alți doi ministri din echipa lui Ludovic Orban și-au anunțat susținerea pentru Florin Cîțu.