După lansarea candidaturii la șefia PNL, premierul Florin Cîţu a început campania internă și ia la pas organizațiile din țară pentru a-i convinge pe liderii locali să-l voteze la congresul din 25 septembrie. Flancat de Emil Boc și Rareș Bogdan, Cîțu a vizitat, vineri, județul Maramureș și i-a curtat intens pe liderii locali.

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Cîțu a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Cîțu și-a început discursul cu laude la adresa liderilor locali, subliniind că în competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al PNL se bazează pe oameni care şi-au demonstrat capacităţile.

  • "Eu mă bazez pe oameni care au demonstrat în Partidul Naţional Liberal. Aţi văzut lângă mine oameni care au aplicat liberalismul în toate funcţiile pe care le-au ocupat şi au arătat că se poate.
  • Eu sunt înconjurat de oameni de succes, pentru că ceea ce au făcut aceşti oameni în funcţiile pe care le-au avut vreau să fac eu cu România. Oameni ca Emil Boc, ca Gheorghe Flutur, Ionel Bogdan, oameni care au reuşit", a declarat Cîţu în conferinţă de presă.

El a susținut că soluţia pentru România este "liberalismul aplicat, nu doar din vorbe".

Primarul Clujului, Emil Boc, care a participat la conferința de presă a premierului, a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia>

  • "Omul care poate da o direcție partidului și țării este actualul premier al țării. Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri. Este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, întelege lucrurile. Este un liberal autentic, pur sânge, pentru care repet, producerea de prosperitate pentru toți românii este regula și care poate prin politicile pe care le susține să ne dea acea Românie liberală capabilă să dea prosperitatea pentru toți".

Premierul Florin Cîțu a vizitat, anterior, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare. Premierul a fost însoțit de primarul Clujului, Emil Boc, europarlamentarul Rareș Bogdan, secretarul general al PNL Robert Sigartău și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.