Premierul Florin Cîțu s-a răzgândit. După ce Guvernul a anunțat luni dimineață că Florin Cîţu nu are pe agenda acestei săptămâni o întâlnire cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, premierul a anunțat luni seară că se va întâlni în aceste zile cu liderul opoziției pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Florin CituFoto: Captura
  • "Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută și ne vom vedea sper, cred săptămâna aceasta la Guvern, va fi o invitație oficială, să discutăm pe tema priorităților PNRR", a declarat Cîțu, luni seară, la Parlament.

Întrebat de ce s-a răzgândit, Cîțu a spus că nu s-a răzgândit, însă această întâlnire "nu este pusă în agendă": "(...) Depinde și de programul domnului Ciolacu, Vom discuta, dacă nu săptămâna aceasta, atunci săptămâna viitoare".

Chestionat dacă va mai prezenta sau nu PNRR în Parlament, Cîțu a răspuns: "Vedem după aceea (n.r- după întâlnirea cu Ciolacu).

  • ”Prim-ministrul nu are astăzi în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână", a anunţat luni dimineață Guvernul.

Aceasta, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunțase încă de vineri că a fost sunat de către premierul Florin Cîțu și că urmează să se întâlnească în această săptămână pentru a discuta pe tema PNRR.

După anunțul de luni al Guvernului, PSD a reacționat susținând că "este regretabil că lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României".