Primarul USR-PLUS Clotilde Armand intervine în criza declanșată în coaliție după demiterea lui Vlad Voiculescu și le cere liberalilor "să lase jocurile politicianiste" și să guverneze România împreună cu USR-PLUS.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

Mesajul transmis de Clotilde Armand pe Facebook, cu puțin timp înaintea începerii ședinței Coaliției:

  • "În ultima vreme tot mai mulți liberali s-au dezlănțuit împotriva mea și a colegilor mei din USR-PLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în față, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administrație și altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.
  • Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste la o parte și haideți să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în fața românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetățeni noi ne dorim o țară mai prosperă. Haideți să o reconstruim împreună, stimați colegi de coaliție. Hai să lăsăm la o parte orgoliile și să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum.
  • Don't hate the player, hate the game".