Urmează și greva parlamentară, anunță președintele PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a făcut un abuz pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului șănătății Vlad Voiculescu în termenul regulamentar. „Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”, a mai spus Ciolacu.

Marcel CiolacuFoto: PSD

„Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, a declarat marți seară, la Antena 3, liderul social-democrat Marcel Ciolacu, relatează Mediafax.

La întrebarea moderatorului dacă ia în calcul și acest tip de protest, liderul PSD a răspuns: „Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Totodată, el îl critică pe președintele Camerei Deputaților, liderul liberal Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu în termenul regulamentar.

„Vom face (sesizare) la Curte şi vom aştepta (să vedem) dacă preşedintele Camerei Deputaților a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide Ciolacu.