”Poate vă loveşte un tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dumneavoastră" - a fost replica primarului PSD din Focșani Cristi Misăilă către viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu, după ce aceasta i-a atras atenția că administraţia locală a cumpărat tractoare la preţuri mai mari decât cele ale pieţei.

HotNews.roFoto: Hotnews

PNL Vrancea a publicat, vineri, pe Facebook, o înregistrare din timpul şedinţei Consiliului Local Focşani.

Viceprimarul PNL Ana-Maria Dimitriu i-a atras atenția primarului PSD că administrația locală a cumpărat tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata.

"Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!", a fost reacția primarului, potrivit imaginilor făcute publice de către PNL.

”Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a spus Ana-Maria Dimitriu.

PNL Vrancea susține că nu ar fi prima dată când primarul Misăilă ar amenința-o pe Ana-Maria Dimitriu și îi solicită să își ceară scuze în mod public.