Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou, în timpul unei conferinţe de presă, el susținând că era vorba doar despre 500 de lei, ci nu despre un teanc de bani. Întrebat, duminică, la Prima TV, dacă se poartă cash-ul la PSD, Ciolacu a răspuns: "Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai și bani cash în buzunar”.

Ciolacu si baniiFoto: Captura video
  • ”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul.
  • Nu aveam altă posibilitate și pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV, potrivit News.ro

Întrebat dacă se poartă cash-ul la PSD, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose afirmacă nu are card bancar, Ciolacu a spus că majoritatea social-democraţilor folosesc totuşi cardul.

  • ”Între timp şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai si bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a adăugat Ciolacu.

În 18 martie, Marcel Ciolacu a fost protagonistul unui moment inedit. În timpul unei conferințe de presă, șeful PSD a scos o hârtie din buzunarul de la piept și odată cu ea au ieșit și mai multe bancnote de 100 și 200 de lei. Ciolacu nu a sesizat și a continuat să vorbească cu banii la vedere aproape un minut și jumătate.

Momentul în care lui Ciolacu îi ies banii din buzunar poate fi văzut la minutul 5.00.