Fostul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu anunță că revine în PNL. El spune că atunci când a demisionat din partid, pentru că prevederile Codului Administrativ îi impuneau, a făcut-o "cu strângere de inimă”.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "În luna octombrie a anului trecut domnul prim-ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din PNL. Am facut-o cu strângere de inimă...
  • Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat!
  • În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL - organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă", a scris luni pe Facebook Traian Berbeceanu.

Fostul comisar de Poliție Traian Berbeceanu, fost șef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit în funcția de prefect al Capitalei de către Guvernul Orban, în octombrie 2010. Berbeceanu a fost schimbat din funcția de prefect al Capitalei la începutul acestei luni, după ce, în urma negocierilor din coaliția de guvernare, postul a revenit USR-PLIS. Astfel, a fost numit prefect al Bucureștiului Alin Stoica (PLUS).