Organizaţia PNL Maramureş îl va susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, a informat sâmbătă, într-un comunicat de presă, filiala judeţeană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform aceleiaşi surse, Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Maramureş a votat, în şedinţa de vineri, 5 martie, decizia de susţinere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, relatează Agerpres.

„Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ, iar liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului”, menţionează comunicatul PNL Maramureş.

Hotărârea luată de filiala judeţeană este motivată de implicarea liderului liberal în gestionarea pandemiei şi în rezultatele obţinute de partid în mandatul acestuia.

„Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban şi cu gestionarea crizei Covid-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani”, subliniază PNL Maramureş.

Citește și: