Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a afirmat, luni seară, că nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea, iar cei care au acuzat-o de acest lucru sunt ”yes-meni” care au participat la partide de vânătoare şi şpriţ cu Liviu Dragnea, transmite News.ro.

Dragnea și Dăncilă, CEXFoto: Hotnews

Viorica Dăncilă a fost întrebată, luni seară, la A7TV, dacă este adevărat că de multe ori intra la discuţiile cu Dragnea cu ideile ei şi ieşea cu concluziile lui şi a afirmat: ”Nu este adevărat acest lucru. Cei care au lucrat, aş spune şi împotriva partidului şi împotriva Guvernului pe care l-am condus, au căutat să îşi justifice într-un fel acţiunile lor şi atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea.

”Cei care m-au acuzat, în primul rând Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi”, a spus Dăncilă.

De asemenea, întrebată dacă a fost o merionetă, Dăncilă a afirmat: ”În niciun caz. Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui”.

”Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult. Mulţi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a mai afirmat Dăncilă.