Deputatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei acuză, într-o postare pe Facebook, că la o filială de bancă din Galați i s-a spus că este nevoie de verificări suplimentare în cazul său, pentru că este parlamentar.

Laurentiu GideiFoto: cdep.ro

Gîdei spune că nici după cinci zile verificările băncii nu erau încheiate și spune că acestea sunt ” o formă de abuz, de discriminare”.

Deputatul PSD afirmă că luni a intrat într-o sucursală de bancă pentru a dechide un cont cu card atașat și i s-a spus că îl va primi în câteva minute.

”Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? maxim 30 minute, răspunde.

Aștept...nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru 'verificări'! Mă prezint astăzi vineri să-mi ridic cardul... surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici raspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)!!

Am renunțat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont și un card!”, mai scrie GÎdei pe Facebook.