Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand acuză PSD că a declanșat un nou atac politic după ce edilul a decis să expună în holurile primăriei lucrările de artă ale absolvenților de la secția Sculptură a Universității Naționale de Artă din București, cu ocazia Zilei Constantin Brâncuși.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

”Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: <>, <>. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici <> și nici <<înconjurată de drăcoaice>>. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Primarul i-a comparat pe cei de la PSD cu comuniștii care au vrut să distrugă ”Coloana Infinitului”.

”Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme <> de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ''decadentă'' și au refuzat moștenirea lui. PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a mai precizat Armand.