Micile "necăjeli" din coaliția de guvernare pot fi rezolvate printr-un telefon sau o discuție, a spus la RFI liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu. El comentează informațiile pe surse potrivit cărora premierul Florin Cîțu s-ar fi arătat nemulțumit în ultima ședință a conducerii PNL de unii miniștri ai USR-PLUS.

Ionuț Moșteanu nu confirmă existența unor tensiuni în coaliție, între PNL și USR-PLUS: ”Am făcut pași solizi în fiecare zi, de când am stabilit că mergem împreună în această guvernare, astfel încât să lucrăm la toate mecanismele de funcționare ale coaliției. Bineînțeles, e un dans în trei și pe măsură ce vom merge înainte cu treaba și cu munca, vor mai fi momente în care nu vom fi toți 100% de acord, fiecare cu fiecare, însă important este să lucrăm bine împreună și să ducem planul de guvernare la capăt și asta vom face, indiferent că vor mai fi supărări mai mici, mai mari, indiferent cât ne va ataca Opoziția”.

Întrebat dacă premierul Florin Cîțu are motive să fie nemulțumit de miniștrii USR-PLUS, deputatul a răspuns: ”Nu văd nici un motiv, colegii mei lucrează la turație maximă, acum își definitivează practic cabinetele, au mai fost schimbări în câteva ministere și colegii sunt dedicați, dacă vreți, 24 din 24, șapte zile din șapte, acestei guvernări, nu văd nici un motiv de nemulțumire. Cu siguranță că micile necăjeli, să spun așa, pot fi rezolvate printr-un telefon sau printr-o discuție”.