Deputatul PNL Florin Roman le transmite pe Facebook miniștrilor Sănătății și Fondurilor Europene, Vlad Voiculescu și Cristian Ghinea "să se apuce de treabă": "Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!".

Florin Roman, deputat PNLFoto: Camera Deputatilor
  • "Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă.
  • Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!
  • Lăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire...eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă.
  • Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!", este mesajul transmis de deputat celor doi miniștri din USR-PLUS.

El le cere lui Voiculescu și Ghinea alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor: "Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbția acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră. Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!".