Viorica Dăncilă anunță că, ”foarte curând”, va lansa o carte-interviu în care vorbește despre subiecte precum perioada în care a fost premier, relația cu Liviu Dragnea sau campaniile electorale PSD din 2019.

Carte DancilaFoto: Facebook / Viorica Dancila

”Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

”Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, mai spune fostul premier PSD.