Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai anunță că s-a întâlnit marți cu șefa Consiliului Național al Audiovizualului, Monica Guvernat, cu care a discutat inclusiv despre programul de Revelion de la TVR1.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Dna Gubernat m-a informat că a luat cunoștință de sesizarea ministrului Vlad Voiculescu și că există mai multe petiții, inclusiv de la telespectatori obișnuiți ai Televiziunii publice. Raportul privind situația reclamată e în lucru, iar CNA îl va lua în discuție cu maximă rapiditate”, a scris Bulai pe Facebook.

Parlamentarul, care este și președintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, afirmă că TVR 1 a avut de Revelion „un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”, el anunțând că va chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a oferi un punct de vedere asupra acestei situații.

Preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea, a răspuns că "responsabilii TVR care au decis includerea acestui show în seara de Revelion îşi asumă acest program, iar din cifrele de audienţă rezultă că nu a fost o alegere greşită.”