Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut românilor să se ridice și să-și facă vocea auzită în mesajul său de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din România mai spune că urmează un an greu în care românii vor învinge virusul și își vor lua viețile înapoi, potrivit Mediafax.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

În mesajul de Anul Nou, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre luptele politice din 2020, numindu-i pe români adevărații eroi ai anului.

„Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să dețină controlul total. Și pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu viețile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an! Voi !!! Voi sunteți cei care ați găsit soluții, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-ați demonstrat prin vot că sunteți mai puternici ca ei. De aceea, cea mai bună lecție a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferența și toți ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin”, a spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu a mai zis că urmează un an greu în care românii vor învinge virusul.

„2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunță un an al austerității, un an extrem de greu pentru milioane de familii! De aceea vă îndemn să vă ridicați, să vă implicați și să vă faceți auzită vocea din nou! Împreună, am reușit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor. Vom învinge acest virus perfid și ne vom luă viețile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea și speranța! Împreună, schimbăm România în 2021!”, a precizat liderul PSD.