Deputatul PNL Florin Roman susține că Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni miniştri din Guvernul PNL și spune că nu înţelege de ce a fost schimbată din funcţia de ministru al Muncii. Roman - unul dintre liberalii care l-au criticat pe Ludovic Orban pentru modul în care a negociat structura Guvernului - mai spune că, "din păcate, din toţi aşii", PNL "nu a tras niciunul".

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Roman spune că Violeta Alexandru a “moștenit” peste 19000 de dosare nesoluționate și le-a adus la zero, într-un an, "a muncit enorm, a fost modestă și, cum se spune, și-a văzut de treabă".

  • "Sincer, nu am înțeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulți români! Nimeni nu e ministru pe viață, dar să schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înțelege!", afirmă deputatul PNL într-un mesaj postat pe Facebook.
  • "Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe București, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitală, așa cum au făcut și cu structura noului guvern, unde din păcate, din toți asii, noi nu am tras nici unul!", adaugă Roman.

Florin Roman este unul dintre liberalii care l-au acuzat pe Ludovic Orban că a cedat ministere importante pentru a-şi asigura funcția de președinte al Camerei Deputaţilor şi l-a ameninţat că va face turul României pentru a le spune primarilor că a vândut partidul.