România se schimbă - în urmă cu patru ani la tribuna Parlamentului stăteau Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, iar acum unul este în închisoare, iar celălalt a fost trimis în judecată, a spus liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, în ședința de plen a Parlamentului în care urmează să fie votat Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR.

Ionut MosteanuFoto: Agerpres
  • "România se schimbă. În urma cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu. Unul e la închisoare, altul trimis în judecată. România se schimbă.
  • În urmă cu patru ani, în primele bănci se aflau Florin Iordache, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea. Azi sunt feţe noi care inspiră încredere în viitor.
  • Noi, cei care am luptat, suntem aici. A venit momentul să guvernăm România, să facem un Parlament în care legile bune să nu mai stea în sertare. Văd că încă mai validaţi parlamentari cu probleme penale, sper să vă schimbaţi mai repede”, a afirmat Moşteanu.

El a spus că cei 80 de parlamentari USR-PLUS au ajuns aici pentru că Stelian Ion s-a bătut cu armata lui Dragnea în acest Parlament, pentru că Vlad Voiculescu a luptat pentru un sistem de sănătate care vindecă, nu îmbolnăveşte și pentru că Dan Barna a stat în stradă şi a coordonat proiectul Fără penali.

Deputatul USR a avut un mesaj și pentru parteneri de coaliţie: "Dragi colegi de la PNL şi UDMR, munca excepţională pe care am depus-o împreună la programul de guvernare arată că putem lucra nemaipomenit împreună atunci când avem aceeaşi preocupare: binele acestei ţări. Vă asigur de tot suportul nostru, că vom fi parteneri loiali şi vom lucra umăr la umăr să implementăm fiecare linie din programul de guvernare".