”Orban și-a negociat un scaun doar pentru el”, spun reprezentanții PSD despre negocierile pentru formarea noului guvern PNL, USR-PLUS, UDMR.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

„Pe modelul unui alt Ludovic celebru (<>), Orban și-a negociat un scaun doar pentru el - șefia Camerei Deputaților. În rest, a fost de acord cu nașterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură!”, spun reprezentanții PSD pe pagina lor de Facebook.

Potrivit PSD, Dan Barna și Dacian Cioloș conduc un Cabinet unde „premierul este de paie”, iar România trebuie să-și pună centura de siguranță, „fiindcă piloții dezastrului se așează la butoane”.

„Guvernul CDR 2.0 se anunță o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a țării: sărăcie, șomaj, proteste sociale, austeritate și criză economică! Liderii Dreptei își urează #Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor #Covid nesfârșit!”, mai scriu cei de la PSD.

Reprezentanții PNL, USR-PLUS și UDMR s-au întâlnit, din nou, duminică, pentru negocieri privind programul de guvernare.

Premierul susținut de coaliția PNL - USR PLUS - UDMR, Florin Cîțu, spunea, sâmbătă seara, că speră ca negocierile să se termine duminică sau cel târziu luni.