​​Liderii PSD Marcel Ciolacu și Vasile Dâncu s-au întâlnit sâmbătă cu co-președintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul.ro. Dâncu susține însă că doar el s-a întâlnit cu Simion.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Nu are legătură cu consultările. Am vorbit despre un studiu IRES în care am pus întrebări despre AUR. Nu am vorbit despre susținere pentru că nu ne-ar ajunge oricum. De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD în coaliție cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil dacă nici măcar nu poți face o coaliție de guvernare. Îl cunoscusem mai demult pe Simion, când era student”, a declarat Vasile Dîncu, pentru Digi24.ro.

De asemenea, Dâncu susține că la întâlnirea cu George Simion nu a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu. „Domnul Ciolacu a trecut mai târziu pe la mine, nu a participat la această întâlnire”, a precizat el.

Marcel Ciolacu nu a respins, după alegeri, discuțiile cu Alianța pentru Unirea Românilor. În urmă cu trei zile, liderul PSD spunea că este normal să cunoască colegii de Parlament.

"În primul rând, este normal să ne cunoaştem colegii din Parlament. (...) Ei sunt aleşi pe circumscripţii şi este normal să aibă proiecte comune, cum şi la Buzău este normal să existe proiecte comune, transpartinice, proiecte pentru buzoieni. (...) Nu am avut nicio întâlnire şi nicio discuţie cu nimeni din conducerea AUR până în acest moment", a afirmat joi Ciolacu după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.